Áruhitel

Fizetés

Fizetés

Webshopunkban banki előre utalásos, utánvétes vagy az üzletben személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre van lehetőség.

Fizetés előre utalással

Ha Ön a banki előre utalásos fizetési módot választja, akkor a megrendelését visszaigazoló e-mailben megadjuk Önnek az átutaláshoz szükséges információkat. Az előre utalásos fizetési módot csak abban az esetben válassza, ha az Ön nevére szóló számlaszámról tud utalni!
Ön ezután elutalja a fizetendő összeget (megrendelt termékek értéke + szállítási díj) bankszámlánkra és amint ez megérkezik (amiről szintén e-mailben értesítjük), ajánlott küldeményként eljuttatjuk Önhöz a csomagot. Az általunk vállalt szállítási határidő a pénz bankszámlánkra való megérkezésétől számítódik.
Kérjük, hogy az átutalással feltétlenül várja meg a megrendelés visszaigazolását, és ügyeljen az utalás közlemény rovatának pontos kitöltésére.

Fizetés utánvéttel

Ha Ön az utánvétes fizetési módot választja, akkor utánvétes ajánlott küldeményként küldjük a csomagot az Ön által megadott címe. Ön a csomag átvételekor fizeti ki a fizetendő összeget (megrendelt termékek értéke + szállítási díj) a futárnak.

A vásárlástól való elállás joga

Amennyiben az általunk küldött termék nem nyerné el tetszését, úgy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-nak megfelelően, a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 (tizennégy) napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ha Ön elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 3060 Pásztó, Fő út 65, vagy társaságunk székhelyére küldött levél formájában címre. Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát. Ebből a célból felhasználhatja alábbit elállási nyilatkozat-mintát is. ( csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt

Felmerülő kérdések esetén értékékesítőink készséggel áll rendelkezésére a Rendelések menüpontban rögzített elérhetőségeken.
Az elállási jog csak fogyasztóként történő vásárlás esetén gyakorolható, gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog – törvényi rendelkezések alapján – nem illeti meg.

Kérjük, az árut egyszerű csomagként,saját költségén adja fel. Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni. A csomagban feltétlenül küldje el az eredeti számla másolatát , vagy annak 2. példányat és az elállásról szóló nyilatkozatot.

Kérheti az áru cseréjét vagy ellenértékét. A Vevő köteles az árut normál belföldi csomagként, saját költségén visszajuttatni az alábbi címre: SZ-COMP Kft. 3060 Pásztó, Fő út 65.

A visszatérítés során mindig az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazzuk. Utánvétes rendelés esetén postai úton – a Vevő megrendelésében rögzített névre és címre – küldjük vissza a visszafizetendő összeget. Előre utalásos fizetés esetén pedig kizárólag csak arra a bankszámlaszámra tudjuk visszautalni az összeget, amely számláról a Vevő legelőször teljesített fizetést a Webáruházban. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vevő viseli. Az áru ellenértékét visszatérítjük az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül. A cserével illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik. Személyes ügyintézésre is van lehetőség. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csere- vagy visszavásárlási lehetőség csak eredeti állapotának megfelelő, sértetlen, még nem használt termékekre érvényes! A visszaküldött áru nem lehet megrongált. Amennyiben a Vevő rendelési összeghez kötött kedvezményt vesz igénybe, akkor minden esetben a kedvezménnyel csökkentett érték kerül visszatérítésre.

Csomagátvétel

A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült, kérjük, ne vegye át a csomagot. Bármilyen hiány, sérülés esetén kérjük részünkre jegyzőkönyvet kiállítani, és egyidejűleg kérjük vegye a kapcsolatot értékesítőinkkel. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló pénzbizonylatot