Áruhitel

Szállítás

Szállítás

A raktáron lévő, megrendelt, általunk visszaigazolt termékeket 4-15 munkanapon belül tudjuk az Ön által megadott szállítási címre küldeni. Azon megrendelt termékekről, melyek nincsenek raktáron, minden alakalommal visszaigazolást küldünk, melyben tájékoztatjuk, hogy mikorra tudnánk azt leszállítani, ez esetben Ön dönt, hogy fenntartja- e rendelését, vagy eláll a vásárlástól.

A számlázási illetve szállítási cím lehet eltérő, ezt a szállítás előtt a megrendeléssel vagy a visszaigazolás megküldése után, de még a kiszállítás előtt írásban jelezni kell. A csomag várható érkezéséről, cégünk telefonon vagy e-mailben minden esetben tájékoztatja Önt.

A weboldalon feltüntetett árak a szállítás költségét nem tartalmazzák. Az alábbiakban feltüntetett szállítási költséget kizárólag Magyarország területére érvényese. Amennyiben külföldi címre szeretnének rendelést küldeni részünkre, úgy kérje egyedi árajánlatunkat.

Kedvezmény

100 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen otthonába szállítjuk a megrendelt termékeket! Egyéb kedvezmény igénybevétele esetén a tényleges kedvezménnyel csökkentett vásárlási értéket vesszük figyelembe

Díjak

Árak csomagonként, az alábbi táblázatban feltüntetett áron, Ft-ban értendőek.

Alapdíjak (Az alábbi tarifák bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák.)

Csomagsúly

Bruttó
csomagköltség

0,1- 5 kg

1500

5 -10 kg

2000

10 kg felett

2500